SEE AND DO

MATHOTELL

For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for våre hotellgjester er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser.
Vi har flere mål med kjøkkenhage samt et godt samarbeid med omkringliggende gårder om levering av kjøtt, meieri- produkter og de grønnsakene vi ikke produserer selv.

EGEN VINPRODUKSJON

Thorbjørnrud Hotell er stolte av å drive egen vinproduksjon med hele 6000 vinranker som er omhyggelig dyrket på vår eiendom. Vår vinproduksjon er en spennende satsing, og vi ser frem til å høste de første druene høsten 2024. Vinstokkene forventes å vokse til imponerende 2 meters høyde. Planlegg ditt besøk til oss neste år for en smaksopplevelse av ekte norsk vin!

JULEBORD

Få en fantastisk juleopplevelse hos Thorbjørnrud Hotell!
Bli med oss for deilig julemat, flotte drikkevarer og koselig stemning. Vår vakre beliggenhet ved vannet gir ekstra sjarm til feiringen. Med romslige oppholdsrom har vi plass til alle. Lag gode minner med kollegene, vennene eller familien. Bestill julebordet ditt hos oss i dag og bli med på en varm og hyggelig feiring på Thorbjørnrud Hotell!

 

SE OG GJØRE

HADELAND GLASSVERK 

Kombiner ditt opphold med et besøk til Hadeland Glassverk. 

Her kan du kombinere shopping, familiehygge og en rekke spennende aktiviteter og opplevelser som bl.a. Øysteins sommerblyant, Barnas Bondegård, Blås ditt eget glass eller Håkon Gulvågs Sommerutstilling. 

Se åpningstider.

KISTEFOS MUSEUM

Kistefos er en unik kulturdestinasjon, beliggende i vakre omgivelser på Jevnaker. Kistefos er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består i dag av en imponerende skulpturpark med 51 skulpturer, to kunstgallerier med skiftende utstillinger, samt et industrimuseum. 

Signaturbygget The Twist har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakulære design. I 2020 ble Kistefos omtalt som en "must-see cultural destination" av The New York Times. 

Welcome to Thorbjørnrud Hotell